Aanbevelingen

Zoals je op de “Over mij” pagina al kon lezen heb ik in meerdere branches gewerkt. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Op deze pagina kun je de aanbevelingen van mijn (voormalige) collega’s of leidinggevenden terugzien. Veelal zijn het aanbevelingen vanuit het LinkedIn platform.


John heb ik leren kennen tijdens mijn interim opdracht bij Essent. Wat mij in hem opviel is zijn gedrevenheid, initiatief, motivatie en eigenaarschap. Met een prettig energieniveau oefende John zijn baan uit. Hierbij heeft hij snel een eigen plek in het team gevonden. John was nieuw binnen Essent en was in staat om heel snel het werk zich eigen te maken. Daarbij nam hij collega’s op sleeptouw en coachte hen inhoudelijk.
Dit leidde er mede toe dat John al snel als opleider aan het werk ging voor nieuwe collega’s die begonnen bij Essent. Een mooie prestatie om dit in zo’n relatief kort tijdsbestek te realiseren.
Met John heb je iemand in je team die zijn verantwoordelijkheid neemt. Je hebt “er geen omkijken naar”. Met zijn ervaring, houding en humor een fantastische collega.

Jan-Willem Ackerman, mijn voormalig manager bij Essent

LinkidIn aanbevelingen

John zat in mijn team bij Fource en ik kan hem omschrijven als iemand die zeer leergierig is. Dit uitte zich vooral in zijn interesse voor de werkzaamheden die hij uitvoerde en daardoor altijd een stapje verder te willen denken om zo zijn kennis te kunnen verbreden en toepassen. Dit was niet alleen goed voor voor hemzelf maar ook voor het team.

Linda van der Grijn, mijn voormalig teamleidster bij Fource Automotive

LinkidIn aanbevelingen

Ik heb John leren kennen als een hardwerkende en betrokken collega die geen uitdaging uit de weg gaat. Constant bezig is met zelfontwikkeling en het verbeteren van (klant) processen binnen het bedrijf. John is altijd bereid om collega’s te helpen en/of nieuwe collega’s in te werken waarvoor hij ook geschikt is.
John is een waardevolle college en een aanwinst voor het bedrijf waarin hij werkzaam is.

Anneke Ackermann, mijn huidige collega bij Slim met Energie (NieuweStroom)

LinkidIn aanbevelingen

Heb je een ervaring met mij, dan mag je me altijd een aanbeveling geven. Dat kan via LinkedIn of je stuurt het me zo toe. Wil je zelf graag een aanbeveling? Vraag me gerust. Ik schrijf ze altijd met veel plezier.

Geoptimaliseerd door Optimole