Louman.eu

Pakweg twee jaar geleden vatte ik het idee op om blogs te gaan schrijven. Met als doel om alle interessante onderwerpen die ik tijdens de diverse studies die ik heb gevolgd te delen. Voor de blog vond ik een mooi jasje en ik kon aan de slag.

Ik schreef er dus lustig op los. Dat werd wat minder toen ik de opleiding Integrale Kwaliteitszorg en Verbetermanagement ging volgen. Een best pittige opleiding die ik met een goed resultaat mocht afronden. In de tussentijd ging de device van onze dochter stuk en heb ik de mijne afgestaan. Bloggen kwam toen helaas helemaal in de ijskast te staan.

Inmiddels ben ik voorzien van een technisch hoogstandje dat door de koele blauwe brigade is afgeleverd en om te vieren dat ik weer naar hartenlust kan gaan schrijven heb ik besloten om eerst het jasje van de website in het nieuw te steken!

De oude jas

Eerst de oude jas, zodat we die stiekem toch niet vergeten. Het is immers hoe het allemaal begon.

oude layout

Het nieuwe jasje!

Het was even puzzelen om alles op de juiste (of gewenste) plek te zetten. Met trots kan ik dan ook het nieuwe jasje presenteren.

Het nieuwe jasje

Het nieuwe jasje is veel flexibeler. Veel handiger dus. Een vijftal dingen die nu veel beter gaan:

  • Rechtstreeks naar de Socials
  • Snel zien welke nieuwe blogs er zijn
  • Eenvoudig terugvinden welke blogs je nog gemist hebt
  • Filteren op nieuwste, populairste en trending berichten
  • Jezelf registeren en meepraten!

Maar uiteraard zijn er nog meer functionaliteiten en blijf ik dit verder uitbouwen.

Een nieuw jasje brengt ook nieuwe doelstellingen met zich mee. Nu de mogelijkheid er weer is komen er ook met meer regelmaat nieuwe blogs! Zoals een oud-voetbaltrainer ooit eens zei: “wie schrijft die blijft”.

Heb je nog tips of tops over de nieuwe jas, laat het weten! Ook als je iets tegenkomt dat niet werkt hoor ik het graag.

Door John

Geef een reactie

Geoptimaliseerd door Optimole