Even voorstellen: dit ben ik

Ik ben John, 44 jaar en al geruime tijd woonachtig in een rustig dorp in het zuiden van het land. Vanwege de centrale ligging heb ik kansen kunnen benutten in diverse uithoeken van de provincie Limburg. Binnen vijf minuten kan ik de A2 bereiken maar net zo makkelijk sta ik binnen 5 minuten op de trein te wachten.

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in verschillende branches. Ik ben in 1999 gestart op een personeelsafdeling bij een organisatie in Roermond, waarna ik de overstap heb gemaakt naar een energieleverancier, wederom in Roermond. Hier verrichte ik incassowerkzaamheden. Daarom was een overstap naar de deurwaardersbranche in 2004 een logische. Binnen deze branche ben ik werkzaam geweest in Sittard, Maastricht, Weert en als laatste in Roermond.

Na 14 jaar deurwaardersbranche besloot ik in 2018 om wederom de overstap te maken naar de energiewereld, eerst in Den Bosch en nu weer dichterbij huis. Het is mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan de energietransitie. De energiebranche is een sterk veranderende branche en dat maakt het super uitdagend.

Ik ben altijd op zoek naar verbeteringen. Kleine stapjes betekenen vaak grote passen. Probeer elke dag een kleine verbetering en kijk dan na een jaar eens terug naar je vooruitgang.

Om mij zelf continu te verbeteren heb ik onder meer een Lean, Social Media Marketing, Agile-Scrum en een Assistent Managersopleiding met goed gevolg doorlopen. In 2022 heb ik daar een mooi eindresultaat voor de opleiding Integrale Kwaliteitszorg en verbetermanagement aan kunnen toevoegen.

Ik zoek graag voor elke uitdaging een oplossing en wil met deze website door middel van blogs mijn ervaringen delen om zo anderen verder te helpen en te inspireren. Want door mijn kennis te delen wordt het vermenigvuldigd, en dat keer op keer.

Als je meer wilt weten over mijn werkverleden dan nodig ik je graag uit op mijn LinkedIn profiel.

In mij vrije tijd hou ik me verder nog bezig met online racing. Daarbij race ik in auto’s die voorzien zijn van de kleuren en huisstijl van mijn huidige werkgever. Uniek en herkenbaar.

En nu je genoeg over mij weet wordt het tijd voor mijn blogs.

In dit gedeelte van de website stel ik me graag kort voor. Dit ben ik dus.
Geoptimaliseerd door Optimole