Ik wil alle lezers en volgers van deze blog een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2022 toewensen. Laten we hopen op een jaar waarbij we allemaal gezond blijven.

Zoals het misschien al is opgevallen is het aantal blogs minder dan bij de start. Dat heeft met de factor tijd te maken. Naast mijn fulltime baan, ben ik een opleiding aan het volgen én is er sprake van een verbouwing. Bij het starten van deze blog heb ik rekening gehouden met de fulltime baan, de andere twee “taken” zorgen ervoor dat ik op het moment iets minder ruimte heb.

Om deze reden geen dagelijkse blogs meer maar mijn streven blijft tweemaal per week. En wie weet kan ik hier ook informatie uit mijn huidige opleiding voor gebruiken!

Gelukkig nieuwjaar en de factor tijd in 2022

Opleiding

Nadat ik de Lean Management-, Social Media Marketing-, en Agile Scrum opleiding succesvol heb voltooid ben ik nu gestart met de (Assistent) Manager opleiding. Inmiddels heb ik twee toetsen achter de rug en ik moet zeggen dat het erg interessante stof is om te leren!

Tot dusver heb ik geleerd over diverse leiderschapsstijlen en de toepassing daarvan. Het is wel leuk om je vorige managers in dat perspectief te bekijken: welke leiderschapsstijl, of welke combinatie, werd gehanteerd? Op dit moment volg ik lessen in procesbeheersing. Pittige maar wel fijne stof.

Nogmaals: gelukkig nieuwjaar en tot blogs! Blijf de site in de gaten houden. En natuurlijk post ik ook regelmatig op LinkedIn!

Door John

Geef een reactie

Geoptimaliseerd door Optimole