Tip: interessante website voor YouTubers en bloggers

Ook YouTube is een Social Media kanaal. YouTube is geschikt voor het plaatsen van films en je kunt er je vlogs natuurlijk kwijt. In deze blog een tip over een interessante website voor YouTubers. Maar natuurlijk ook voor bloggers.

Pixaby als website tip

Graag belicht ik vandaag Pixaby. Je kent het vast wel, je zoekt een geschikte afbeelding om aan je content toe te voegen. Pluk niet zomaar een foto van het wereldwijde web. Hierop rust namelijk een auteursrecht.

Het geniet natuurlijk de voorkeur als je zelf een foto maakt of een afbeelding in elkaar knutselt. Dit is authentiek, is helemaal van jezelf én je laat er een stukje van jezelf mee zien. Eigenlijk kun je het zien als een stuk “personal branding”. Heb je nu al zoveel energie gestoken in je YouTube film en heb je geen fut meer om ook nog een foto te gaan maken? Pixaby kan je helpen!

Op deze website kun je naar hartenlust op zoek naar een afbeelding. Dit kun je doen door in het zoekveld een onderwerp in te tikken. Pixaby gaat op zoek naar afbeeldingen die aan je zoekopdracht voldoen en toont die vervolgens. Let wel op dat er ook betaalde afbeeldingen te vinden zijn dus je moet wel even opletten.

Tip: interessante website voor YouTubers en bloggers
Tip: interessante website voor YouTubers en bloggers : Pixaby

Rechtenvrije afbeeldingen

De afbeeldingen op Pixaby zijn helemaal rechtenvrij. De foto’s en afbeeldingen zijn van een uitstekende kwaliteit, en dat helemaal gratis. Apple gebruikers hebben nog een voordeel: in de apple store is een app te vinden van Pixaby. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Ik hoop dat je dit als YouTuber en blogger een interessante website tip vindt. Doe er je voordeel mee!

Door John

Geef een reactie

Geoptimaliseerd door Optimole