Ik ben slechts een paar dagen bezig met bloggen en ik heb nu al vragen ontvangen over het waarom. Met veel plezier leg ik uit wat mijn blogkeuze is.

In mijn dagelijkse werk heb ik altijd te maken gehad met het schrijven van teksten. Maar niet alleen tijdens mijn werk. Als hobby doen wij aan geocachen. Wat dit precies is leg ik graag uit in een volgende blog. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: aan het eind mag je een soort review schrijven en je ervaringen delen. Het is voor een ander natuurlijk fantastisch als dit een leuk verhaal is.

Tussen twee banen door heb ik kort stage mogen lopen. De website van mijn stageplek is ondertussen helemaal veranderd. Er zijn geen blogs meer te vinden, maar het kan natuurlijk geen kwaad om een kijkje te nemen op de website van mijn oud-collega die mij de kans gaf om bij haar “in de keuken te mogen kijken”. Dat laatste zelfs letterlijk. Zoek je iemand die met je meedenkt en voor je door het vuur gaat? Dan kan ik Es van harte aanbevelen.

Tijdens mijn stageperiode werden er onder andere blogs geplaatst over actualiteiten. Omdat ik dit voor mijn rekening mocht nemen kwam ik er achter dat dit eigenlijk keigaaf is om te doen! Het heeft dan nog wel even een tijd geduurd maar nu heb ik dan toch de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in de spreekwoordelijke pen geklommen.

Type blog
Gisteren heb ik het al over vijf soorten blogs gehad. Mijn blogkeuze kun je zien als een kruising tussen een persoonlijke en een themablog. Ik vind het leuk om mensen te helpen en verder te helpen. Ik probeer met mijn blogs mijn ervaringen te gebruiken en over te brengen. Dit zodat een ander daar wellicht mee verder kan. Mijn doel is om zo objectief mogelijk te zijn.

Door John

Geoptimaliseerd door Optimole