In mei 2022 heb ik besloten om een studie te gaan volgen in de richting van Kwaliteitsmanagement. Of zoals de studie volledig heet: Integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement.

Deze opleiding is opgebouwd uit tien hoofdstukken met aan het eind steeds een toets. In deze toetsen was het vooral zaak om de geleerde theorie om te zetten naar antwoorden op inzichtsvragen. En zonder uitzondering gingen de vragen over de volledig al geleerde stof. Dus een vraag aan het eind van de zesde les, bevatte ook stof uit les 1 en bijvoorbeeld 3.

Integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement

Een super uitdagende en pittige opleiding. Dit heeft er toe geleid dat er vanaf juni geen blogs meer zijn geplaatst omdat ik mij volledig wilde focussen op de opleiding.

De opleiding is nu afgerond en ik ben mega trots op het eindresultaat: een 8,1! Dat betekent dat ik nu ook weer tijd ga steken in het maken van blogs. Die gaan vanaf nu niet alleen over Social Media, Lean en Agile Scrum, maar ik zal het zeker niet nalaten om ook een stuk wat ik geleerd heb in de studie Integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement te verwerken.

Ik vind het heerlijk om me binnenkort weer op het schrijven van blogs te kunnen gaan storten.

Door John

Geef een reactie

Geoptimaliseerd door Optimole