Vandaag een website tip: Techjunkie Tools. Ik hoor je denken, wat kan ik daar dan mee?

Techjunkie is een website waarbij je een heel leger aan tools tegenkomt; de naam zegt het eigenlijk al. Het zijn tools die je vaak zoekt en op zo’n moment uiteraard net niet kunt vinden.

Functies PDF bestanden

Techjunkie Tools bevat een serie oplossingen om PDF bestanden te splitsen of om bestanden juist samen te voegen tot één PDF bestand. Soms is een PDF bestand ontzettend groot om te kunnen versturen: met de toolpagina maak je het geheel gewoon wat kleiner qua bestandsformaat en het leuke is dat er helemaal niets aan kwaliteit wordt ingeleverd!

Verder kun je PDF bestanden van een wachtwoord voorzien, maar er is ook een tool om het PDF bestand zonder wachtwoordgebruik te openen.

Video en afbeeldingen bewerken via Techjunkie Tools

Het zijn niet alleen PDF bestanden waar je iets mee kunt. Via deze site kun je ook het geluid van je videobestand verwijderen, GIF bestanden maken van je videobestanden en video’s van Facebook downloaden. Met name dit laatste vind ik persoonlijk wel een bruikbare feature.

Ook is er vanalles mogelijk met afbeeldingen: allerlei conversie opties van het ene naar het andere bestandsformaat. Duidelijk voor elk wat wils!

Handtekening toevoegen aan PDF

Tot slot is er zelfs een tool waarbij je je handtekening aan het PDF bestand kunt toevoegen. Omdat dit een tool is met veel verschillende en vooral ook bruikbare opties is mijn tip van vandaag: Techjunkie Tools.

Wel handig om nog even te vermelden dat er geen watermerk of iets dergelijk aan je bestanden wordt toegevoegd. Dit zie je bij andere gratis tools nog wel eens. En inderdaad, deze tool is helemaal gratis! Techjunkie Tools doet de toezegging dat je bestanden na 15 minuten van hun servers verdwenen zijn.

Ik ben in elk geval razend enthousiast over deze site! Zeker het proberen waard.

Door John

Geef een reactie

Geoptimaliseerd door Optimole