Welkom op deze blog

Leuk dat je er bent, wees welkom op deze blog! Ik leg je graag uit wat je hier kunt vinden.

In mijn blogs zul je zaken tegenkomen over Social Media en het principe van continu verbeteren (Lean en Agile Scrum). Ik vind het namelijk erg leuk om steeds weer verbeteringen te (onder)zoeken en ook het vermenigvuldigen van kennis vind ik gaaf en dat lukt alleen maar door de kennis te delen.

Afgelopen jaren heb ik opleidingen gevolg over het gebruik van Social Media, Lean en Agile Scrum. De kennis die ik het opgedaan gebruik ik in mijn dagelijkse bezigheden. Ik wil deze kennis niet voor mezelf houden maar middels deze blog in kleine stappen delen en toelichten.

Ik heet je van harte welkom op mijn blog. Als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen dan mag je me natuurlijk altijd een bericht sturen of een reactie achterlaten. Ik sta ook open voor een connectieverzoek op LinkedIn. Wil je meer over mij weten dan kun je dat ook terugvinden op de “over mij” pagina.

Kijk snel bij de blogs en doe er je voordeel mee! En wil je graag een gastblog schrijven dan kan ik alleen maar heel toepasselijk zeggen: “Be my guest!”

Louman.eu
Geoptimaliseerd door Optimole