Whatsapp lifehack

In deze blog een mooie manier om Whatsapp te gebruiken in de vorm van een lifehack! Whatsapp kun je onder de noemer Social Media scharen.

Stel je loopt over straat en je krijgt dat ene briljante idee. Dan kun je proberen het te onthouden totdat je thuis bent. Grote kans dat je het helemaal vergeet. Of dat het ´s avonds als je net met je glaasje wijn en zakje chips of stuk komkommer naar die favoriete Netflix serie aan het kijken bent je ineens te binnen schiet.

Een optie is om je spraakrecorder, memo of eender welke handige app te openen. Vaak zit deze app verstopt tussen andere apps dus je moet even zoeken. Of je zorgt ervoor dat je een hele bulk apps hebt waardoor alles weer onoverzichtelijk wordt.

Dan kom ik op de manier waarmee ik deze blog ben gestart: de Whatsapp Lifehack!

Whatsapp hebben we (bijna) allemaal wel op onze telefoon staan en vaak ook op een plek waar de app snel te openen is. Wat je nu kunt doen is jezelf een app sturen. Dat mag je nu proberen maar dikke kans dat dat niet lukt. Je moet daar eerst een trucje voor uithalen.

WhatsApp is een mobiele app voor instant messaging ontwikkeld voor de smartphone. Met een internetverbinding is hiermee te chatten en kunnen digitale foto’s, geluids- en video-opnamen, documenten of GPS-coördinaten worden doorgestuurd. bellen kan via IP-telefonie. 

De truc

De truc is om een groepsapp aan te maken, bijvoorbeeld met je partner, beste vriend, collega, buren of kennis. Het maakt niet uit met wie. Als de groepsapp is aangemaakt dan verwijder je de andere persoon met als gevolg dat je alleen in de groepsapp overblijft. Nu kun je eenvoudig jezelf appen en vergeet je nooit meer dat briljante idee! Je kunt het zelfs met een spraakbericht doen: voor elk wat wils!

Tip: geef je privé groepsapp een naam en voeg de groepsapp toe aan je favorieten. Zo kun je ‘m snel en makkelijk terugvinden en is de groepsapp makkelijk te herkennen.

Tot slot

Denk je nu: schitterende lifehack maar een beetje meer uitleg over hoe ik dit moet doen wil ik wel hebben? Je mag het me altijd vragen maar ik denk dat je met onderstaande links ook een heel eind komt:

Door John

Geef een reactie

Geoptimaliseerd door Optimole